Bejegyezte: Sztankovics Miklós 2022 - feb - 6 Közgyűlési meghívó (2022.02.20.) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tisztelt Tagtársak!

A Balástyai Alkotmány Horgász Egyesület Vezetősége értesíti tagjait, hogy 2022. február 20-án, vasárnap 09.00 órai kezdettel a Balástyai Tanodában (6764 Balástya, Rákóczi u. 34.) 2021 évi évadzáró

KÖZGYŰLÉST

tart, melyre tisztelettel meghívja a horgász egyesület tagjait. A közgyűlés várható időtartama kb. 3 óra.

Napirendi pontok:

  1. Vezetőségi beszámoló 2021 évi munkáról
  2. 2021 évi zárszámadás, gazdasági beszámoló
  3. Felügyelő bizottsági beszámoló
  4. Fegyelmi bizottsági beszámoló
  5. 2021 évi versenynaptár ismertetése
  6. 2021 évi területi engedély és napijegy árak
  7. Tájékoztatás a 2022 évi teendőkről és folyamatban lévő ügyekről

Az Egyesület alapszabályának értelmében a közgyűlésünk akkor határozatképes, ha a tagok 50%-a +1fő jelen van. Amennyiben a közgyűlés a meghívóban jelzett időpontban nem határozatképes, a közgyűlés ugyanezen a napon 09 óra 30 perckor ismételten összehívásra kerül. A másodszorra összehívott közgyűlés az eredeti napirendben felvetett kérdésekben a megjelentek létszámára tekintet nélkül határozatképes. A közgyűlési meghívó kézbesítésétől vagy közzétételétől számított 5 munkanapon belül a tagok és az egyesület szervei a közgyűlést összehívó szervtől vagy személytől a napirend kiegészítését kérhetik, a kiegészítés indoklásával.

Tájékoztatjuk a tisztelt tagtársakat, hogy akik még nem adták le a weboldalon feltüntetett helyen a 2021. évi fogási naplót összesített állapotban, kérjük azt a közgyűlésre elhozni szíveskedjenek.

A 2022 évi horgászathoz szükséges okmányok előreláthatólag a közgyűlés napjáig megérkeznek, így a közgyűlés befejeztével azok kiváltására is lesz lehetőség.

Kérjük a tisztelt tagtársakat, hogy a közgyűlésre hozzák magukkal, amennyiben arra van lehetőség elektronikus levelezési címen (e-mail) történő elérhetőségüket.

Kérnénk minden horgásztársat, hogy jelezze minden tagtársunk felé a közgyűlés időpontját, hogy azokhoz is eljuthasson, akik nem rendelkeznek internetkapcsolattal, vagy bármi oknál fogva nem tudnak tájékozódni az interneten!

Megjelenésére feltétlenül számítva:

Tisztelettel Sztankovics Miklós

Egyesület Elnöke

Balástya, 2022. február 06.

Hozzászolás nincs engedélyezve.