Bejegyezte: Sztankovics Miklós 2020 - jan - 26 0 Hozzászólás

MEGHÍVÓ!

Tisztelt Tagtársak!

A Balástyai Alkotmány Horgász Egyesület Vezetősége értesíti tagjait,hogy 2020. február 16-án, vasárnap 09.00 órai kezdettel a Balástyai Tanodában (6764 Balástya, Rákóczi u. 34.) 2019 évi évadzáró

KÖZGYŰLÉST

tart, melyre tisztelettel meghívja a horgász egyesület tagjait. A közgyűlés várható időtartama kb. 3 óra.

Napirendi pontok:

  1. Vezetőségi beszámoló 2019 évi munkáról
  2. 2019 évi zárszámadás, gazdasági beszámoló
  3. Felügyelő bizottsági beszámoló
  4. Fegyelmi bizottsági beszámoló
  5. 2020 évi versenynaptár, ismertetése
  6. 2020 évi területi engedély és napijegy árak
  7. Tájékoztatás a 2020 évi teendőkről és folyamatban lévő ügyekről

Az Egyesület alapszabályának értelmében a közgyűlésünk akkor határozatképes, ha a tagok 50%-a +1fő jelen van. Amennyiben a közgyűlés a meghívóban jelzett időpontban nem határozatképes, a közgyűlés ugyanezen a napon 09 óra 30 perckor ismételten összehívásra kerül. A másodszorra összehívott közgyűlés az eredeti napirendben felvetett kérdésekben a megjelentek létszámára tekintet nélkül határozatképes. A közgyűlési meghívó kézbesítésétől vagy közzétételétől számított 5 munkanapon belül a tagok és az egyesület szervei a közgyűlést összehívó szervtől vagy személytől a napirend kiegészítését kérhetik, a kiegészítés indoklásával.

Tájékoztatjuk a tisztelt tagtársakat, hogy akik még nem adták le a weboldalon feltüntetett helyen a 2019. évi fogási naplót összesített állapotban, kérjük azt a közgyűlésre elhozni szíveskedjenek.

A 2020 évi horgászathoz szükséges okmányok előreláthatólag január hónap második felében megérkeznek, így azok kiváltására is lesz lehetőség.

Kérjük a tisztelt tagtársakat, hogy a közgyűlésre hozzák magukkal, amennyiben arra van lehetőség elektronikus levelezési címen (e-mail) történő elérhetőségüket.

Kérnénk minden horgásztársat, hogy jelezze minden tagtársunk felé a közgyűlés időpontját, hogy azokhoz is eljuthasson, akik nem rendelkeznek internetkapcsolattal, vagy bármi oknál fogva nem tudnak tájékozódni az interneten!

Megjelenésére feltétlenül számítva:

Tisztelettel Sztankovics Miklós

Egyesület Elnöke

Balástya, 2020. január 26.

Hozzászolás nincs engedélyezve.