Bejegyezte: Sztankovics Miklós 2018 - feb - 13 0 Hozzászólás

Meghívó!

Tisztelt Tagtársak!

A Balástyai Alkotmány Horgász Egyesület Vezetősége értesíti tagjait,hogy 2018. február 25-én, vasárnap 09.00 órai kezdettel a Balástyai Tanodában (6764 Balástya, Rákóczi u. 34.) 2017 évi évadzáró és egyben tisztújító

KÖZGYŰLÉST

tart, melyre tisztelettel meghívja a horgász egyesület tagjait. A közgyűlés várható időtartama kb. 3 óra.

Napirendi pontok:

  1. Vezetőségi beszámoló 2017 évi munkáról
  2. 2017 évi zárszámadás, gazdasági beszámoló
  3. Felügyelő bizottsági beszámoló
  4. Fegyelmi bizottsági beszámoló
  5. 2018 évi versenynaptár, ismertetése
  6. Tájékoztatás a 2018 évi teendőkről és folyamatban lévő ügyekről
  7. Tisztségviselők megválasztása

 

Az Egyesület alapszabályának értelmében a közgyűlésünk akkor határozatképes, ha a tagok 50%-a +1fő jelen van. Amennyiben a közgyűlés a meghívóban jelzett időpontban nem határozatképes, a közgyűlés ugyanezen a napon 09 óra 30 perckor ismételten összehívásra kerül. A másodszorra összehívott közgyűlés az eredeti napirendben felvetett kérdésekben a megjelentek létszámára tekintet nélkül határozatképes.A közgyűlési meghívó kézbesítésétől vagy közzétételétől számított 5 munkanapon belül a tagok és az egyesület szervei a közgyűlést összehívó szervtől vagy személytől a napirend kiegészítését kérhetik, a kiegészítés indoklásával.

Tájékoztatjuk a tisztelt tagtársakat, hogy akik még nem adták le a weboldalon feltüntetett helyen az 2017. évi fogási naplót összesített állapotban, kérjük azt a közgyűlésre elhozni szíveskedjenek. A 2018 évre a horgászatot biztosító okmányok (állami jegy, fogási napló, MOHOSZ tagsági bélyeg) megérkeztek, ezek valamint a területi jegy kiváltására a közgyűlést követően már lesz lehetőség. Kérjük a tisztelt tagtársakat, hogy a közgyűlésre hozzák magukkal, amennyiben arra van lehetőség elektronikus levelezési címen (e-mail) történő elérhetőségüket.

Kérnénk minden horgásztársat, hogy jelezze minden tagtársunk felé a közgyűlés időpontját, hogy azokhoz is eljuthasson, akik nem rendelkeznek internetkapcsolattal, vagy bármi oknál fogva nem tudnak tájékozódni az interneten!

 

Megjelenésére feltétlenül számítva:

 

Tisztelettel Sztankovics Miklós

Egyesület Elnöke

Balástya, 2018. február 13.

Hozzászolás nincs engedélyezve.