Bejegyezte: István 2017 - jan - 16 0 Hozzászólás

Tisztelt Horgásztársak!

Tájékoztatjuk tisztelt horgásztársainkat, hogy a fogási naplót összesítve (a fogási napló elején a horgászatban töltött napok összesen számát, illetve a fogási napló végén az éves összesítőt víztér kódonként/halfajonként kg-ban szükséges kitölteni) legkésőbb 2017. február 28-ig igazoltan le kell adni Kisteleken a Kossuth u. 6-8. szám alatt (Vertigo Web Kft. irodája:  http://www.bahe.hu/?page_id=30 ).  A fenti két összesítés nélkül a fogási napló leadása nem lehetséges. A 2016-os fogási naplókat hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután 4-ig lehetséges leadni.

Az összesített fogási napló személyes leadása esetén egy átvételre vonatkozó igazolást kap a horgász. Ha postai úton szándékoznak leadni, akkor ajánlott küldeményként kell az összesített fogási naplót az egyesület címére eljuttatni. (6764 Balástya,  Szegfű u. 16.).

Az így előállt és kitöltött leadást igazoló dokumentumot a 2016. évi befizetéskor szíveskedjenek magukkal hozni.

A fogási napló határidő túli leadása, az érvényben lévő hatályos jogszabályok szerint dupla értékű (2000 Ft. helyett 4.000 Ft.) állami horgászjegy kiváltását vonja maga után.

 

Köszönettel, a Vezetőség

 

Hozzászolás nincs engedélyezve.