Bejegyezte: István 2016 - feb - 15 0 Hozzászólás

Meghívó!

Tisztelt Tagtársak!

A Balástyai Alkotmány Horgász Egyesület Vezetősége értesíti tagjait, hogy 2016. február 21-én, vasárnap 10.30 órai kezdettel a Vadásztanya vendéglőben (Balástya, Széchenyi u. 1.) 2015 évi évadzáró KÖZGYŰLÉST tart,melyre tisztelettel meghívja a horgász egyesület tagjait. A közgyűlés várható időtartama kb. 1,5-2 óra.
Napirendi pontok:
1.  Vezetőségi beszámoló 2015 évi munkáról, előadó: Imre István titkár
2.  2015 évi zárszámadás, gazdasági beszámoló, előadó: Erdélyi Zsolt gazdasági felelős
3.  Felügyelő bizottsági beszámoló, előadó: Dr. Lovász Norbert bizottsági elnök
4.  Fegyelmi bizottsági beszámoló, előadó: Borka József bizottsági tag
5.  2016 évi versenynaptár ismertetése Zelei György ifjúsági és versenyfelelős előadásával
6.  Helyi horgászrend módosítása és a 2015 évi engedély árak, előadó: Imre István titkár
7.  2016 évi feladatok felosztása, előadó: Sztankovics Miklós elnök
8.  Tájékoztatás a vízkezelésről az eredményéről, előadó: Sztankovics Miklós elnök
9.  2016 év költségvetési terv ismertetése, előadó: Erdélyi Zsolt gazdasági felelős
10.  Egyéb észrevétel, javaslat.

Az Egyesület alapszabályának értelmében a közgyűlésünk akkor határozatképes, ha a tagok 50%-a +1fő jelen van. Amennyiben a közgyűlés a meghívóban jelzett időpontban nem határozatképes, a közgyűlés ugyanezen a napon 11.00 órakor ismételten összehívásra kerül. A másodszorra összehívott közgyűlés az eredeti napirendben felvetett kérdésekben a megjelentek létszámára tekintet nélkül határozatképes.

Tájékoztatjuk a tisztelt tagtársakat, hogy akik még nem adták le az elnökség valamelyik tagjánál a 2015. évi fogási naplót összesített állapotban kérjük azt a közgyűlésre elhozni szíveskedjenek. A 2016 évre a horgászatot biztosító okmányok (állami jegy, fogási napló, MOHOSZ tagsági bélyeg) megérkeztek, ezek valamint a területi jegy kiváltására a közgyűlést követően már lesz lehetőség. A mellékelten megküldött beszámolóval és zárszámadással kapcsolatos kérdéseikre a közgyűlésen válaszolunk. Kérjük a tisztelt tagtársakat, hogy a közgyűlésre hozzák magukkal, amennyiben arra van lehetőség elektronikus levelezési címen (e-mail) történő elérhetőségüket.

Kérnénk minden horgásztársat, hogy jelezze minden tagtársunk felé a közgyűlés időpontját, hogy azokhoz is eljuthasson, akik nem rendelkeznek internetkapcsolattal, vagy bármi oknál fogva nem tudnak tájékozódni az interneten!

Megjelenésére feltétlenül számítva:
Tisztelettel Sztankovics Miklós az egyesület elnöke
Balástya, 2016. február 14.

 

 

Hozzászolás nincs engedélyezve.